Learning Mixing - Im The Urban Spaceman

Luftgevär PCP

Det finns många prylar som man kan köpa och det finns många saker som man behöver lite då och då, som ett luftgevär. Det behövde faktiskt min pappa här om veckan då han hade råttor i sitt ute hus som man inte fick bort. Då försökte han skrämma dom och då använde han ett luftgevär och det var ju bra för det hjälpte lite faktiskt.
Ja det kan vara bra att ha vissa saker och vissa prylar även om det kanske inte är saker som man använder hela tiden.

Finns mycket som man kan göra 

Ja det är bra att kunna skaffa saker som man vet att man kommer att behöva, som när man bor på landet så kan det vara bra med ett luftgevär, man kan Köp luftgevär hos JagaMera om det är så att man är ute efter det och känner att det är något som man kommer att behöva och det är bra att kolla med dom då.
Ja det finns många saker som man kan skaffa sig och som man kan göra för att det ska bli så bra som möjligt ja det kan vara bra att skaffa det då.
Vissa saker kan man hitta på olika sidor på nätet och andra kan man köpa i butiken och det är bra att man hittar det som man behöver. Ja det finns så mycket som man kan använda sig av och det är ju kul när man hittar saker som man vet att man kommer att behöva eller saker som man bara tycker är kul att ha. Det kan vara lite allt möjligt och det är ju så kul att man kan hitta såna saker som man inte trodde man behövde men sen insåg att det skulle vara bra att ha och sen när man har den så vet man inte hur man var utan det.