Learning Mixing - Im The Urban Spaceman

Väldigt udda stilHeminredning Webshop

Det där med att handla online är en fantastisk uppfinning! Nobel pris till den som uppfann sådant. Själv tycker jag om väldigt udda inredning. Helst ska ingen annan på planeten ha samma prylar som mig. Jag vill verkligen att mitt hem ska kännas unikt och inte som något annat hem. Jag vill att varje rum ska ha en egen personlighet.

Med sådana höga krav på inredning kan det bli ganska svårt att hitta unika saker. Jag brukar köpa små prylar eller prydnads saker när jag är utomlands. Då är jag i alla fall den enda i sverige med just den saken. Eller så brukar jag hitta konstiga saker online. Helst från väldigt små butiker där de gör saker själva, de är mina favoriter. Brukar söka igenom internet för att hitta nya små webshops överallt hela tiden. Ibland får man gräva riktigt djupt för att hitta riktigt bra grejer. 

Men nu när alla är inne på sociala medier så är det mycket enklare att hitta hemmafixare som tycker om att pyssla och sälja online. Jag gillar handgjorda grejer. Ingen av mina kuddar i mitt hem matchar egentligen. Alla är helt unika och i olika storlekar. Filtar är även en stor grej i mitt hem. De där tjocka filtarna som man stickar på armarna är sjukt snygga. Det är dock väldigt modernt nu för tiden men jag är faktiskt lite stolt att jag hade en sådan innan det blev modernt. 

Hade egentligen varit väldigt roligt att ha en egen butik och sälja alla konstiga grejer jag hittar när jag reser och så vidare. Tror det nog finns någon som är lik mig där ute som också vill ha udda saker i sitt hem som ingen annan har. Hur som, detta var lite om hur jag letar inredningsdetaljer till mitt väldigt udda hem